Aihearkisto: oletus

Artikkeli näkyy vapaasti kaikille sivustolla kävijöille

ROSLAGENIN JUHANNUS

Vietämme juhannusta traditionaaliseen tapaan. Seura tarjoaa 21.6. perjantaina kahvit, teet ja lauantaiaamuna puurot. Perjantai-illan ruokapöytä katetaan nyyttikestiperiaatteella. Juomista ja lämpimistä ruoista jokainen venekunta huolehtii itse. Uusia perunoitakin siis pitää tuoda nyyttikeesteihin.

Jos osallistut yhteiseen ruokailuun, tuo noin kolmen ihmisen annos per osallistuja yhteiseen pöytään. Alkupaloja, salaattia tai jälkiruoka. Ilmoita mitä tuot Laurille meilillä (roslagen@kopu.fi) tai tekstiviestillä (040-746 0182), jotta voidaan koordinoida. Kerro, jos haluaisit osallistua pikku järjestelyihin keittiössä, saunomisessa tai illalla 🙂

Saunat lämpiävät naisiille ja miehille entiseen tapaan – perhevuoroja isossa saunassa ei sekaan mahdu.

Tervetuloa niin uudet kuin entisetkin!

ROSLAGENIN KEVÄTTALKOOT LAUANTAINA 25.5.

TERVETULOA TAAS ROSLAGENIIN –  Perinteinen kevätetki ja talkoot siis ensi lauantaina. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita – ruokaa ja juomaa on kylliksi reilulle parillekymmenelle tai vähän ylikin. Työlistalla on siivouksia, maalailua, pientä rakentamista, vessat ja tietysti laiturin laitto. Töistä tietää enemmän Heikki, Eero ja Juha. – Mukavaa yhdessäoloa, ruokailua ja saunomista luvassa! KoPun vartiokopissa on mukaan tulevaa tavaraa. Ota mukaasi ja vie majalle/varastoon, niin talkoot onnistuvat vielä paremmin 🙂 yt Lauri I.

Virhe kaasutark. ajassa

Morjens! Kahdessa kirjauksessani on ristiriitainen tieto kaasulaitteiden koeponnistusajalla, OIKEA PÄIVÄMÄÄRÄ on 22.5.2019 klo 16->>. Ao. tapahtumaan on nyt ilmoitautunut kolme veneilijää, eli jos olette aikeissa tarkastuttaa laitteenne, olkaa yhteydessä, niin osaan varoittaa tarkastajaa. Pahoittelut epähuomiossa tehdystä virheestä

-eero r- katsastuspäällikkö