Aihearkisto: oletus

Artikkeli näkyy vapaasti kaikille sivustolla kävijöille

Ongelmia kirjautumisessa

Sivupalkin kirjautumislomake ei tällä hetkellä toimi oikein kaikilla selaimilla. Ongelmia on ainakin Google Chromen kanssa. Vika korjautunee ajallaan kun lisäosat päivittyvät.

Jos törmäät ilmoitukseen ”Sorry, your nonce did not verify” etkä voi käyttää toista selainta, kirjaudu sisään tästä.

Koulutusta tulossa

Pajalahden veneilykoulu, tuo kuuden länsihelsinkiläisen seuran yhteenliittymä, johon KoPukin kuuluu, järjestää kevään kuluessa 15 tapahtumaa. Suosituimpia vanhoja kursseja uusitaan, mutta suurin osa tapahtumista on aivan uusia. Erityisesti haluan nostaa esille luennon dieselpolttoaineista ja yhdessä kamerakerhon kanssa järjestetyn tilaisuuden valokuvauksesta merellä. Sähkö- ja pleissaustilaisuudet varattiin viime vuonna täyteen.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 13.12. klo 9 osoitteessa http://pave.fi

Vuoden kilpailujärjestäjä 2018

Koivusaaren Pursiseura on valittu Avomeripurjehtijoiden toimesta vuoden 2018 kilpailujärjestäjäksi. 💪🏻 Kunnia on osoitettu erityisesti vapaaehtoisvoimin vedetyille laadukkaalle viikkokilpailuillemme ja erityisen hyvin toimivalle pistelaskennalle.

Kiitos kivenkova kisatiimimme. Upeaa työtä!!