Aihearkisto: satama

Pukkitalkoot ke 22.5.2019

Muistutus veneilijöille, kevättalkoot (pukkitalkoot) on Koivusaarssa ke 22.5.2019 klo 18.00 alkaen. Kevättalkoissa (pukkitalkoot) läsnäolovelvoite koskee kaikkia veneenomistajia, joiden pukit ovat Koivusaaren telakka-alueella. Poikkeuksen tästä muodostavat ne pukit, jotka on purettu ja siirretty telakalla etukäteen seuran osoittamaan paikkaan tai erikseen sovittujen sataman tehtävien hoito. Syystalkoissa (pukkitalkoot) läsnäolovelvoite koskee kaikkia veneenomistajia, joiden pukit ovat Koivusaaren telakka-alueella. Esteestä osallistua pukkitalkoisiin tulee ilmoittaa etukäteen vartiopäällikölle sähköpostilla. Talkoista poissaolon jäsen korvaa jollain muulla satamamaan liittyvällä tehtävällä vartiopäällikön kanssa sovittavalla tavalla.

Telakointilasku lähtenyt useampaa kertaan

Koivusaaressa telakoivien laskut lähtivät asianosaisten sähköposteihin muutama päivä sitten. Jostain syystä järjestelmä on lähettänyt laskua useaan kertaan. Kaikki laskut ovat siis saman laskun kopioita samalla viitteellä. Riittää kun maksat yhden laskun, ja käytät viitettä. Eräpäivä on 13.11. Pahoittelut aiheutuneesta hämmennyksestä.

Saaripaikka ehdokas?

Aivan Sipoon sisäsaaristosta ei ole tullut tarjolle paikkoja, joissa hinta ja pursisataman vaatimuksen täysin kohtaisivat.

Saaritoimikunnan on tarkoitus tehdä ennen Juhannusta kierros ja tutustua tarjontaan paikanpäällä. Sipoon rannikon läheisyydessä hintataso on lähes tuplaten verrattuna Pirttisaari/Onas alueella.

Pirttisaaren pohjoispuolella (60N11.18, 25E27.47) on tarjolla käyttöömme hetivalmis paikka. Suht’ syvä ranta, sähkö ja kaivovesi, sekä tukevahkon näköinen laituri. Laituria pitäisi ehkä hieman jatkaa ja laittaa poijut. Koillistuulella paikka ei kylläkään ole aivan suojainen.

Santahaminan eteläpuolitse purjehdusmatkaa tulee n. 21.5 nm

Suorinta mahdollista reittiä (Hevossalmen kautta) KoPusta matkaa on 20.6nm (Roslagen 28nm). Mahdollisimman suojasta reittia Sipoon saariston kautta  kertyy 25.4nm, jossa hieman avoimempaa sivutuuli osuutta jää nelisen mailia.

Saari on Sipoon yhteysalusliikenteen (Portöline) piirissä

Olisiko Tredjeholmen meille sopivan oloinen saaripaikka idässä?

• Sijainti on sopiva, harkinnan arvoinen paikka (76%, 25 Votes)
  • Pitäisi olla lähempänä, jatketaan etsintää (24%, 8 Votes)

Total Voters: 34

Loading ... Loading ...