Kaksinpurjehdus

Tulokset 2017

Kaksinpurjehdus-Purjehdusohje-2017

Ilmoittautuminen ja lista ilmoittautuneista.

Kilpailukutsu 2017

Kaksinpurjehduskilpailu

Koivusaaren pursiseura järjestää sunnuntaina 10.9.2017 kaksinpurjehduskilpailun. Kilpailu on avoin kaikille yksirunkoisille LYS-veneille, joissa on korkeintaan kahden hengen miehistö.

1. SÄÄNNÖT

Kilpailuissa noudatetaan ISAF:n Purjehduksen kilpailusääntöjä 2017–2020 Suomen Purjehtijaliiton lisäyksin ja muutoksin sekä FinLYS-sääntöä 2017. Tulokset lasketaan FinLYS säännön ja -tasoitusten mukaan.

Autopilotin käyttö on sallittu rajoituksin.

2. KILPAILUKELPOISUUS, ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT

Kilpailu on avoin kaikille LYS-veneille, joissa on korkeintaan 2 hengen miehistö. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 6.9.2017 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake Koivusaaren pursiseuran nettisivuilla www.koivusaarenpursiseura.fi, sekä maksamalla ilmoittautumismaksu 20 euroa KoPun tilille IBAN FI 09 1529 3007 1004 01 ja viitenumero 3004032, BIC NDEAFIHH. 6.9.2017 jälkeen maksaneille ilmoittautumismaksu on 30 euroa.

3. AIKATAULU

Lähtö on sunnuntaina 10.9.2017 klo 11.

4. PURJEHDUSOHJEET

Purjehdusohjeet julkaistaan koivusaaren pursiseuran nettisivuilla viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 18.00. Sekä Koivusaaren pursiseuran satamassa olevalla ilmoitustaululla. Ilmoitustaulu sijaitsee septiaseman vieressä.

5. LÄHTÖ JA MAALI

Lähtö ja maalialue sijaitsevat Lauttasaaren lounaispuolella, Käärmeluotojen ja Lauttasaaren välisellä alueella.

6. RADAT

Purjehdittava rata on yksi tiistisradoista. Rata ilmoitetaan purjehdusohjeissa.

7. PALKINNOT

Palkinnot jaetaan SPV:n palkintokaavan mukaan. Palkinnot jaetaan Karvalakkikisan yhteydessä lokakuussa. Paikka ilmoitetaan myöhemmin koivusaaren pursiseuran nettisivuilla.

8. VAKUUTUS

Veneiden tulee olla vakuutettuja sekä omia että muille aiheutettuja vahinkoja vastaan.

9. LISÄTIETOJA

Lisätietoja saa kilpailupäälliköltä: kilpailu(a)koivusaarenpursiseura.fi