Kaksinpurjehdus

Kaksinpurjehdus purjehdusohje 2016

Tulokset 2016

Ilmoitustaulu:

Muutos purjehdusohjeeseen (tässä vain uusi muoto):

6.2. ratakuvaus

Rata muodostuu reitistä lähtölinja – oranssi poiju – Rata T puolikas ja maali.

Rata T puolikas:

(11) Käärmeluotojen eteläpuolella oleva punainen viitta oikealle.

(12) Käärmesaaren eteläpuolella oleva vihreä viitta vasemmalle.

(13) Stora Ådholmenin pohjoispuolella oleva vihreä viitta vasemmalle.

(14) Rönnkobben vasemmalle.

(8) Rysäkarin pohjoispuolella oleva eteläviitta oikealle.

(14) Rönnkobben oikealle.

(13) Stora Ådholmenin pohjoispuolella oleva vihreä viitta oikealle.

(12) Käärmesaaren eteläpuolella oleva vihreä viitta oikealle.

(11) Käärmeluotojen eteläpuolella oleva punainen viitta vasemmalle.

Tiedotus kilpailijoille:

Lähtöalue on kilpailukutsusta poiketen Laittasaaren lounaispuolella, Laittasaaren ja Käärmeluotojen välisellä alueella.

Kilpailukutsu

Kaksinpurjehduskilpailu

Koivusaaren pursiseura järjestää sunnuntaina 11.9.2016 kaksinpurjehduskilpailun. Kilpailu on avoin kaikille yksirunkoisille LYS-veneille, joissa on korkeintaan kahden hengen miehistö.

1 SÄÄNNÖT

Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä sekä FinLYS 2016 sääntöä. Pelastusliivien käyttö on pakollista kilpailun aikana (kannella oltaessa).

2 KILPAILUKELPOISUUS, ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT Kilpailu on avoin kaikille LYS-veneille, joissa on korkeintaan 2 hengen miehistö. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 6.9.2016 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake Koivusaaren pursiseuran nettisivuilla www.koivusaarenpursiseura.fi, sekä maksamalla ilmoittautumismaksu 20 euroa KoPun tilille IBAN FI 09 1529 3007 1004 01 ja viitenumero 3004032, BIC NDEAFIHH. 6.9.2016 jälkeen maksaneille ilmoittautumismaksu on 30 euroa.

3 AIKATAULU

Lähtö on Sunnuntaina 11.9. klo 11.

4 PURJEHDUSOHJEET

Purjehdusohjeet julkaistaan koivusaaren pursiseuran nettisivuilla viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 18.00. Sekä Koivusaaren pursiseuran satamassa olevalla ilmoitustaululla. Ilmoitustaulu sijaitsee septiaseman vieressä.

5 LÄHTÖ JA MAALI

Lähtö ja maalialue sijaitsee Lauttasaaren länsipuolella, Koivusaaren eteläpuolella.

6 RADAT

Purjehdittava rata on yksi tiistisradoista. Rata ilmoitetaan purjehdusohjeissa.

7 PALKINNOT

Palkinnot jaetaan SPV:n palkintokaavan mukaan. Palkinnot jaetaan 8.10.2016 järjestettävässä mastonkaatajaisissa. Paikka ilmoitetaan myöhemmin koivusaaren pursiseuran nettisivuilla.

8 VAKUUTUS

Jokaisella osallistuvalla veneellä on oltava voimassa oleva vastuuvakuutus.

9 LISÄTIETOJA

Lisätietoja saa kilpailupäälliköltä: kilpailu(a)koivusaarenpursiseura.fi