Karvalakkikisa

Ilmoitustaulu:

6.10 Tulokset Tervetuloa palkintojenjakoon ravintola Blue Peteriin klo 20.00 alkaen.

5.10. Päivitetty Scratch Sheet (jälki-ilmoittautuneet lisätty)

4.10. Scratch Sheetit auttavat arvioimaan omaa sijoitusta kuvitteellisten maaliintuloaikojen mukaan.

4.10. Purjehdusohje on julkaistu

Karvalakkikilpailu 2018 järjestetään 6.10. Kilpailun jälkeen perinteitä kunnioittaen palkintojenjako ja maston kaatajaiset. Tervetuloa mukaan!

Kilpailukutsu 2018

Koivusaaren Pursiseura ry (KoPu) järjestää yksirunkoisille LYS-veneille kilpailun lauantaina 06.10.2018 tukikohtana Koivusaari Helsingissä Lauttasaaren länsipuolella. Ensimmäisen luokan lähtö on klo 10.30. Pienin luokka lähtee ensimmäisenä. Kilpailevat LYS-luokat muodostetaan osanottomäärien perusteella.

Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä 2017-2020 määriteltyjä sääntöjä sekä FinLYS 2018 sääntöä.

Kilpailu on avoin kaikille LYS-luokan veneille, jotka on katsastettu vähintään SPL:n 2 luokan mukaisesti. Veneiden tulee olla vakuutettuja sekä omia että muille aiheutettuja vahinkoja vastaan.

Kilpailu purjehditaan Helsingin edustalla. Radan pituus on 20-25 mpk. Lähtö- ja maalilinja sijaitsevat Lauttasaaren lounais- tai länsipuolella.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake KoPun nettisivuilla keskiviikkoon 3.10.2018 mennessä. Ja maksamalla osallistumismaksu 40 euroa KoPun tilille IBAN FI 09 1529 3007 1004 01 ja viitenumero 3004032, BIC NDEAFIHH. Jälki-ilmoittautuminen ja maksu 3.10.2018 jälkeen 50 euroa ja viimeinen ilmoittautumispäivä perjantai 5.10.

Kilpailun purjehdusohjeet julkaistaan Kopun nettisivuilla (www.koivusaarenpursiseura.fi) viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 18. Sekä ilmoitustaululla, joka sijaitsee Koivusaaran pursiseuran satamassa, septiaseman vieressä.

Palkinnot jaetaan SPV:n kaavan mukaan (kuitenkin korkeintaan neljälle luokittain). Karvalakkikilpailun ja tiististen palkintojenjako, sekä kauden päätösjuhla järjestetään kilpailupäivänä. Paikka ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan viimeistään purjehdusohjeiden yhteydessä.

Kaikki kilpailijat ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja kilpailusta antaa

Veneen tyyppi

LYS-peruste

LYS-luku kilpailussa

Poikkeaako veneen kilpailussa käyttämä varustus vakioveneestä tai todistuksessa mainitusta?

Miten poikkeaa

Muita tietoja (Dual handed, naisisto)

Ilmoittautuneet

Tulokset 2018