Karvalakkikisa

Ilmoitustaulu:

Muutokset purjehdusohjeisiin:

2. Katsastus- ja miehistövaatimukset

Lisäys: ”Henkilökohtainen kelluntaväline on pidettävä päällä koko kisan ajan.”

6. Rata, ratamerkit

Lisäys: ”koordinaatit ovat vain suuntaa antavia”

Muutos: ”Flathällgrund länsiviitta” muutetaan muotoon: ”Flathällgrundet itäreunamerkki”

Linkin takana olevassa purjehdusohjeessa muutokset on korjattu ja näkyvät alleviivattuina.

Purjehdusohje 2016

Kilpailukutsu 2016

Koivusaaren Pursiseura ry (KoPu) järjestää yksirunkoisille LYS-veneille kilpailun lauantaina 08.10.2016 tukikohtana Koivusaari Helsingissä Lauttasaaren länsipuolella. Ensimmäisen luokan lähtö on klo 10.30. Pienin luokka lähtee ensimmäisenä. Kilpailevat LYS-luokat muodostetaan osanottomäärien perusteella.

Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä 2013-2016 määriteltyjä sääntöjä sekä FinLYS 2016 sääntöä.

Kilpailu on avoin kaikille LYS-luokan veneille, jotka on katsastettu vähintään SPL:n 2 luokan mukaisesti. Veneiden tulee olla vakuutettuja sekä omia että muille aiheutettuja vahinkoja vastaan.

Kilpailu purjehditaan Helsingin edustalla. Radan pituus on 20-25 mpk. Lähtö- ja maalilinja sijaitsevat Lauttasaaren lounais- tai länsipuolella.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake KoPun nettisivuilla tiistaihin 4.10.2016 mennessä. Ja maksamalla osallistumismaksu 40 euroa KoPun tilille IBAN FI 09 1529 3007 1004 01 ja viitenumero 3004032, BIC NDEAFIHH. 4.10.2016 jälkeen maksaville maksu on 50 euroa.

Kilpailun purjehdusohjeet julkaistaan Kopun nettisivuilla (www.koivusaarenpursiseura.fi) viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 18. Sekä ilmoitustaululla, joka sijaitsee Koivusaaran pursiseuran satamassa, septiaseman vieressä.

Palkintoja jaetaan SPV:n kaavan mukaan (kuitenkin korkeintaan neljälle luokittain). Palkintojenjako on kilpailupäivänä klo 19. Paikka ilmoitetaan purjehdusohjeiden yhteydessä.

Kaikki kilpailijat ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja kilpailusta antaa

Henna-Pirita Jallow