Karvalakkikisa

Ilmoitustaulu:

Karvalakkikilpailun ilmoittautuminen on avattu – lomake alla.

Kilpailukutsu 2017

Koivusaaren Pursiseura ry (KoPu) järjestää yksirunkoisille LYS-veneille kilpailun lauantaina 07.10.2017 tukikohtana Koivusaari Helsingissä Lauttasaaren länsipuolella. Ensimmäisen luokan lähtö on klo 10.30. Pienin luokka lähtee ensimmäisenä. Kilpailevat LYS-luokat muodostetaan osanottomäärien perusteella.

Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä 2013-2017 määriteltyjä sääntöjä sekä FinLYS 2017 sääntöä.

Kilpailu on avoin kaikille LYS-luokan veneille, jotka on katsastettu vähintään SPL:n 2 luokan mukaisesti. Veneiden tulee olla vakuutettuja sekä omia että muille aiheutettuja vahinkoja vastaan.

Kilpailu purjehditaan Helsingin edustalla. Radan pituus on 20-25 mpk. Lähtö- ja maalilinja sijaitsevat Lauttasaaren lounais- tai länsipuolella.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake KoPun nettisivuilla tiistaihin 3.10.2017 mennessä. Ja maksamalla osallistumismaksu 40 euroa KoPun tilille IBAN FI 09 1529 3007 1004 01 ja viitenumero 3004032, BIC NDEAFIHH. jälki-ilmoittautuminen ja maksu 3.10.2017 jälkeen on 50 euroa.

Kilpailun purjehdusohjeet julkaistaan Kopun nettisivuilla (www.koivusaarenpursiseura.fi) viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 18. Sekä ilmoitustaululla, joka sijaitsee Koivusaaran pursiseuran satamassa, septiaseman vieressä.

Palkinnot jaetaan SPV:n kaavan mukaan (kuitenkin korkeintaan neljälle luokittain). Karvalakkikilpailun ja tiististen palkintojenjako, sekä kauden päätösjuhla järjestetään kilpailupäivänä. Paikka ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan viimeistään purjehdusohjeiden yhteydessä.

Kaikki kilpailijat ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja kilpailusta antaa

Noora Iloranta

Koivusaaren pursiseura, kilpailupäällikkö

Kilpailu(a)koivusaarenpursiseura.fi

Ilmoittautuminen Karvalakkikilpailuun

Kipparin tiedot

Etunimi

Katuosoite

Postitoimipaikka

Postinumero

Sähköposti

Puhelin

Veneen tiedot

Purjenumero

Veneen nimi

Seura

Veneen LYS-tiedot

Veneen tyyppi

LYS-peruste

LYS-luku kilpailussa

Poikkeaako veneen kilpailussa käyttämä varustus vakioveneestä tai todistuksessa mainitusta?

Miten poikkeaa

Muita tietoja (Dual handed, naisisto)

Ilmoittautuneet

Edellisten kausien tuloksia