Karvalakkikisa

Tulokset 2019 LYS 1 – 3 ja DH

Ilmoitustaulu:

4.10. klo 13 Scratch sheets julkaistu

Huom! Karavalakkikilpailu on osa Avomeripurjehtijoiden Dh-ranking-sarjaa. DH-sarjaan osallistuvat veneet purjehtivat omissa lähtöryhmissään ja tulokset lasketaan erikseen.

1.1 Muutokset kilpailusääntöihin
Muutos sääntöön 52: Autopilotin käyttö on sallittu dh-miehistöille kilpailun aikana rajoituksin. Autopilottia ei saa käyttää lähdössä ja sitä edeltävän 5 min aikana, eikä 5 min lähdön jälkeen, eikä kääntömerkeillä ja niiden välittömässä läheisyydessä (5 veneenmittaa).

3.10. klo 19 Karvalakki 2019 purjehdusohje julkaistu

8.9.2019 Ilmoittautuminen vuoden 2019 Karvalakkikilpailuun on avattu

Kauden päättävä perinteinen Karvalakkikisa purjehditaan 5.10.2019. Kilpailukutsu ja purjehdusohje julkaistaan tuonnenpana.

Kilpailukutsu 2019

Koivusaaren Pursiseura ry (KoPu) järjestää yksirunkoisille LYS-veneille kilpailun lauantaina 05.10.2019 tukikohtana Koivusaari Helsingissä Lauttasaaren länsipuolella. Ensimmäisen luokan lähtö on klo 10.30. Pienin luokka lähtee ensimmäisenä. Kilpailevat LYS-luokat muodostetaan osanottomäärien perusteella.

Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä 2017-2020 määriteltyjä sääntöjä sekä FinLYS 2019 sääntöä.

Kilpailu on avoin kaikille LYS-luokan veneille, jotka on katsastettu vähintään SPL:n 3 luokan mukaisesti. Veneiden tulee olla vakuutettuja sekä omia että muille aiheutettuja vahinkoja vastaan.

Kilpailu purjehditaan Helsingin edustalla. Radan pituus on 20-25 mpk. Lähtö- ja maalilinja sijaitsevat Lauttasaaren lounais- tai länsipuolella.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake KoPun nettisivuilla keskiviikkoon 2.10.2019 mennessä. Ja maksamalla osallistumismaksu 40 euroa KoPun tilille IBAN FI 09 1529 3007 1004 01 ja viitenumero 3004032, BIC NDEAFIHH. Jälki-ilmoittautuminen ja maksu 2.10.2019 jälkeen 50 euroa ja viimeinen ilmoittautumispäivä perjantai 4.10.

Kilpailun purjehdusohjeet julkaistaan Kopun nettisivuilla (www.koivusaarenpursiseura.fi) viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 18. Sekä ilmoitustaululla, joka sijaitsee Koivusaaran pursiseuran satamassa, septiaseman vieressä.

Palkinnot jaetaan SPV:n kaavan mukaan (kuitenkin korkeintaan neljälle luokittain). Karvalakkikilpailun ja tiististen palkintojenjako, sekä kauden päätösjuhla järjestetään kilpailupäivänä ravintola Blue Peterissä.

Kaikki kilpailijat ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja kilpailusta antaa

Veneen tyyppi

LYS-peruste

LYS-luku kilpailussa

Poikkeaako veneen kilpailussa käyttämä varustus vakioveneestä tai todistuksessa mainitusta?

Miten poikkeaa

Muita tietoja (Dual handed, naisisto)

Ilmoittautuneet

Edellisten kausien tuloksia