KoPun mestaruus 2018

Kilpailukutsu Kopun mestaruus 2018

Purjehdusohje

ilmoittaudu nyt vuoden 2018 Kopun mestaruus -kilpailuun

Koivusaaren pursiseura ry (KoPu) järjestää yksirunkoisille LYS-veneille Kopun mestaruus -kilpailun sunnuntaina 23.9.2018 Roslagenin syysretken paluumatkalla. Kilpailu järjestetään itsepalveluperiaatteella kilpailijoiden tuella. Lähtö tapahtuu ”lentävänä” aikaikkunassa klo 11:00-11:15. Kaikki veneet kilpailevat samassa LYS-luokassa. Kilpailuun voi osallistua vain KoPun alusrekiterissä oleva alus tai KoPun jäsen, joka on oikeutettu Roslagenin käyttöön.

Veneet, joilla ei ole FinLYS-sääntöön perustuvaa mittalukua, saavat arviomittaluvun. Poikkeava varustus on ilmoittettava kilpailupäällikölle FinLYS säännön mukaisesti.

Kilpailun vähimmäiskatsastusluokka on SPL:n 3. Veneiden tulee olla vakuutettuja sekä omia että muille aiheutettuja vahinkoja vastaan.

Kilpailu purjehditaan Inkoosta Helsinkiin käyttäen kolmea vaihtoehtoista rataa 27,3-29,1 mpk. Kilpailija voi valita haluamansa radan. Lähtölinja on Kopun saaripaikan Roslagenin lähellä Norra Sådön koillispuolella (punainen viitta). Maalilinja sijaitsee Lauttasaaren länsipuolella (itäviitta).

Kilpailijoiden tulee varustautua purjehdusohjeen mukaiseen omatoimiseen ajanottoon.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake Kopun nettisivuilla keskiviikkoon 19.9.2018 klo 09.00 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kilpailuaamuun 23.9.2018 klo 09.00 asti (ts laiturilla voi ilmoittautua). Huomaa kuitenkin FinLYS:in 96h-purjesääntö (ilman myötätuulipurjetta ei voi ilmoittutua sen jälkeen kun on 96h kilpailun starttiin – eli kaikki jälki-ilmoittautuneet purjehtivat täydellä varustuksella).

Kilpailun purjehdusohjeet julkaistaan Kopun nettisivuilla viimeistään torstaina 20.9.2018 klo 18:00. Kilpailun virallinen ilmoitustaulu on osoitteessa www.kopu.fi

Palkinnot jaetaan 6.10.2018 Mastonkaatajaisissa. Tarkempi paikka ja aika tullaan ilmoittamaan Karvalakkikisan purjehdusohjeissa. Palkintoja jaetaan kolmelle parhaalle. Lisäksi voittajalle upea kiertopalkinto.

Kaikki Kopulaiset ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja kilpailusta antaa kilpailupäällikkö: kilpailu(a)kopu.fi

KoPun mestaruuskisan tulokset 2017
Edellisten kausien tuloksia