KoPun mestaruus 2017

Koivusaaren pursiseura ry (KoPu) järjestää yksirunkoisille LYS­veneille KoPun mestaruus- kilpailun lauantaina 26.8.2016.   Samana päivänä kilpaillaan myös perhepurjehduksessa.  Koko perheen tapahtumasta pyritään tekemään katsojaystävällinen ja siksi lähtö- sekä maalialue sijaitsee Koivusaaren välittömässä läheisyydessä.

Kopun mestaruus sekä perhepurjehdus 2017

Kilpailukutsu

Koivusaaren pursiseura ry (KoPu) järjestää yksirunkoisille LYS-veneille kilpailun lauantaina 26.8.2017 Koivusaaren edustalla. Kaikki veneet kilpailevat samassa LYS-luokassa. Kilpaluokan lisäksi kilpaillaan perhepurjehdusluokassa.  Miehistön ei tarvitse olla oikea perhe. Kilpailuun voivat osallistua kaikki KoPun alusrekisterissä olevat alukset.

Veneet, joilla ei ole FinLYS-sääntöön perustuvaa mittalukua, saavat arviomittaluvun. Poikkeava varustus on ilmoitettava kilpailupäällikölle FinLYS säännön mukaisesti. Perhepurjehdusluokka purjehditaan ilman spinaakkeria/genaakkeria.

Veneiden tulee olla vakuutettuja sekä omia että muille aiheutettuja vahinkoja vastaan. Pelastusliivien käyttö on pakollista koko kilpailun ajan.

Lähtö- ja maalilinja sijaitsee Lauttasaaren lännen puoleisella lahdella KoPun edustalla. Perhepurjehduksen lähtö tapahtuu omaan tahtiin klo 13-13.15 välillä. Kopun mestruuskisan lähtö tapahtuu klo 13.30. Ratana on tiistiksien rata J.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake KoPun nettisivuilla keskiviikkoon 23.8.2017 klo 09.00 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kilpailuaamuun 26.8.2017 klo 11.00 asti (ts laiturilla voi ilmoittautua).

Kilpailun purjehdusohjeet julkaistaan KoPun nettisivuilla viimeistään torstaina 24.8.2017 klo 18:00. Ja niitä on saatavilla kilpailuaamuna Kopun majalta klo 11-12. Kilpailun virallinen ilmoitustaulu on KoPun majan eteisessä. Kipparikokous on kilpailuaamuna klo 12 Kopun majan läheisyydessä tai majan sisällä.

Palkinnot jaetaan kilpailupäivän iltana Kopun 45-vuotisjuhlien yhteydessä klo 19. Palkintoja jaetaan kolmelle parhaalle. Lisäksi voittajalle upea kiertopalkinto. Perhepurjehdusluokassa palkinnot jaetaan kaikille.

Kaikki Kopulaiset ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja kilpailusta antaa kilpailupäällikkö: kilpailu(a)koivusaarenpursiseura.fi

Tuloksissa sarake BCE kertoo purjehdusaikaeron voittajaan, siis jos olisit purjehtinut tämän verran nopeammin, olisit saanut saman korjatun ajan kuin voittaja.  Sarake BCR kertoo LYS-luvun, jolla olisit saanut saman korjatun ajan kuin voittaja.

KoPun mestaruuskisan tulokset 2017
Edellisten kausien tuloksia