KoPun mestaruus 2019

Kilpailukutsu Kopun mestaruus 2019

Purjehdusohje

Ilmoittaudu nyt vuoden 2019 Kopun mestaruus -kilpailuun

Koivusaaren pursiseura ry (KoPu) järjestää yksirunkoisille LYS-veneille Kopun mestaruus -kilpailun sunnuntaina 22.9.2019 Roslagenin syysretken paluumatkalla. Kilpailu järjestetään itsepalveluperiaatteella kilpailijoiden tuella. Lähtö tapahtuu ”lentävänä” aikaikkunassa klo 11:00-11:15. Kaikki veneet kilpailevat samassa LYS-luokassa. Kilpailuun voi osallistua vain KoPun alusrekiterissä oleva alus tai KoPun jäsen, joka on oikeutettu Roslagenin käyttöön.

Veneet, joilla ei ole FinLYS-sääntöön perustuvaa mittalukua, saavat arviomittaluvun. Poikkeava varustus on ilmoittettava kilpailupäällikölle FinLYS säännön mukaisesti.

Kilpailun vähimmäiskatsastusluokka on SPL:n 3. Veneiden tulee olla vakuutettuja sekä omia että muille aiheutettuja vahinkoja vastaan.

Kilpailu purjehditaan Inkoosta Helsinkiin käyttäen kolmea vaihtoehtoista rataa 27,3-29,1 mpk. Kilpailija voi valita haluamansa radan. Lähtölinja on Kopun saaripaikan Roslagenin lähellä Norra Sådön koillispuolella (punainen viitta). Maalilinja sijaitsee Lauttasaaren länsipuolella (itäviitta).

Kilpailijoiden tulee varustautua purjehdusohjeen mukaiseen omatoimiseen ajanottoon.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake Kopun nettisivuilla keskiviikkoon 19.9.2018 klo 09.00 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kilpailuaamuun 223.9.2018 klo 09.00 asti (ts laiturilla voi ilmoittautua). Huomaa kuitenkin FinLYS:in 96h-purjesääntö (ilman myötätuulipurjetta ei voi ilmoittutua sen jälkeen kun on 96h kilpailun starttiin – eli kaikki jälki-ilmoittautuneet purjehtivat täydellä varustuksella).

Kilpailun purjehdusohjeet julkaistaan Kopun nettisivuilla viimeistään torstaina 20.9.2019 klo 18:00. Kilpailun virallinen ilmoitustaulu on osoitteessa www.kopu.fi

Palkinnot jaetaan 5.10.2018 Mastonkaatajaisissa ravintola Blue Peterissä. Palkintoja jaetaan kolmelle parhaalle. Lisäksi voittajalle upea kiertopalkinto.

Kaikki Kopulaiset ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja kilpailusta antaa kilpailupäällikkö: kilpailu(a)kopu.fi

Edellisten kausien tuloksia

2018   2017   2016    2015   2014