KoPun mestaruus

Kisan 2016 tulokset tämän sivun lopussa

Koivusaaren pursiseura ry (KoPu) järjestää yksirunkoisille LYS­veneille KoPun mestaruus- kilpailun lauantaina 27.8.2016. Tänä vuonna mestaruudesta kilpaillaan poikkeuksellisesti ”ratakilpailuna” Lauttasaaren edustalla.  Samana päivänä kilpaillaan myös melonnassa ja perhepurjehduksessa.  Koko perheen tapahtumasta pyritään tekemään katsojaystävällinen ja siksi lähtö- sekä maalialue sijaitsee Koivusaaren välittömässä läheisyydessä.

Kopun mestaruus purjehdusohje 2016 (korjattu linkki)

Kopun mestaruus sekä perhepurjehdus 2016

Kilpailukutsu

Koivusaaren pursiseura ry (KoPu) järjestää yksirunkoisille LYS-veneille kilpailun lauantaina 27.8.2016 Koivusaaren edustalla. Kaikki veneet kilpailevat samassa LYS-luokassa. Kilpaluokan lisäksi kilpaillaan perhepurjehdusluokassa.  Miehistön ei tarvitse olla oikea perhe. Kilpailuun voivat osallistua kaikki KoPun alusrekisterissä olevat alukset.

Veneet, joilla ei ole FinLYS-sääntöön perustuvaa mittalukua, saavat arviomittaluvun. Poikkeava varustus on ilmoitettava kilpailupäällikölle FinLYS säännön mukaisesti. Perhepurjehdusluokka purjehditaan ilman spinaakkeria/genaakkeria.

Veneiden tulee olla vakuutettuja sekä omia että muille aiheutettuja vahinkoja vastaan. Pelastusliivien käyttö on pakollista koko kilpailun ajan.

Lähtö- ja maalilinja sijaitsee Lauttasaaren lännen puoleisella lahdella KoPun edustalla. Ensimmäinen lähtö tapahtuu klo 11.00. Lähtö tapahtuu 1-2 lähtöryhmässä. Perhepurjehduksen lähtö tapahtuu omaan tahtiin klo 11.30-12.00 välillä. Ratoina käytetään Tiistiksien ratoja. Purjehdittava rata ilmoitetaan kipparikokouksessa.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake KoPun nettisivuilla keskiviikkoon 24.8.2016 klo 09.00 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kilpailuaamuun 27.8.2016 klo 10.00 asti (ts laiturilla voi ilmoittautua).

Kilpailun purjehdusohjeet julkaistaan KoPun nettisivuilla viimeistään torstaina 25.8.2016 klo 18:00. Ja niitä on saatavilla kilpailuaamuna Kopun majalta klo 9-10. Kilpailun virallinen ilmoitustaulu on KoPun majan eteisessä. Kipparikokous on kilpailuaamuna klo 10 Kopun majan läheisyydessä tai majan sisällä.

Palkinnot jaetaan 8.10.2016 Mastonkaatajaisissa. Tarkempi paikka ja aika tullaan ilmoittamaan Karvalakkikisan purjehdusohjeissa. Palkintoja jaetaan RORC:n kaavan mukaan. Lisäksi voittajalle upea kiertopalkinto. Perhepurjehduskilpailun palkinnot jaetaan kilpailupäivänä heti tulosten valmistuttua. Perhepurjehdusluokassa palkinnot jaetaan kaikille ja tuloksiin vaikuttaa myös miehistön iät.

Kaikki Kopulaiset ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja kilpailusta antaa kilpailupäällikkö: kilpailu(a)koivusaarenpursiseura.fi

Tuloksissa sarake BCE kertoo purjehdusaikaeron voittajaan, siis jos olisit purjehtinut tämän verran nopeammin, olisit saanut saman korjatun ajan kuin voittaja.  Sarake BCR kertoo LYS-luvun, jolla olisit saanut saman korjatun ajan kuin voittaja.

KoPun mestaruuskisan tulokset 2016
Edellisten kausien tuloksia