Tiistaikilpailut

Tästä voit ilmoittautua KoPun Tiistiksiin 2017

Kilpailun tulokset ovat tämän sivun lopussa.

Ilmoitustaulu:

Muutokset purjehdusohjeisiin:

Yleistieto kilpailusta

Koivusaaren Pursiseura (KoPu)  järjestää LYS-harjoituskilpailut yksirunkoisille köliveneille  tiistaisin 9.5-6.6 sekä 8.8-5.9.2017. Ensimmäinen startti klo 18 (LYS alle 1.24), toinen startti klo 18.10 (LYS 1.24 ja yli).

Lähtöalue sijaitsee Lauttasaaren ja Käärmeluotojen välissä. Radat ovat Lauttasaaren eteläpuolella.

Veneen on ilmoittauduttava ennen ensimmäistä kilpailuaan viimeistään kilpailupäivänä klo 12.00 mennessä. Ilmoittautuminen on voimassa koko kauden.

Tiististen gastipörssiä,  kuvia ja kertomuksia varten on oma facebook-ryhmä joka löytyy nimellä Kopun kilpailut. Virallinen ilmoituskanava on edelleen tässä eli osoitteessa www.koivusaarenpursiseura.fi

Jos odotat tulosten valmistumista, niin pyydä näytön päivitystä tai paina pc:llä F5 kun tyhjä/vanha tulossivu on näytössä.

Selvennys  Tuloksissa on sarake BCE (Back Calculated Elapsed time).  Se kertoo todellisen purjehdusaikaeron voittajaan.  Siis jos olisit tehnyt radalla spinnuoperaation BCE:n verran nopeammin, niin olisit saanut saman lasketun ajan (Corrected) kuin voittaja.

Ranking näytetään jokaisen osakilpailun tulosten yhteydessä.

Tiistaikilpailujen tulokset 2017
 Lähtöryhmät yhdessä ja erikseen
9.5  Tiistis 1 yhdessä erikseen
16.5  Tiistis 2 yhdessä erikseen
23.5  Tiistis 3 yhdessä erikseen
30.5  Tiistis 4 yhdessä erikseen
  6.6   Tiistis 5 yhdessä erikseen
  8.8  Tiistis 6 yhdessä erikseen
15.8 Tiistis 7 yhdessä erikseen
22.8  Tiistis 8 yhdessä erikseen
29.8  Tiistis 9 yhdessä erikseen
  5.9  Tiistis 10 yhdessä erikseen
Edellisten kausien tuloksia

Ranking ja osakilpailut ovat samassa tiedostossa.
2016   Lähtöryhmät yhdessä     Lähtöryhmät erikseen
2015   Lähtöryhmät yhdessä     Lähtöryhmät erikseen
2014   Lähtöryhmät yhdessä     Lähtöryhmät erikseen
2013   Lähtöryhmät yhdessä     Lähtöryhmät erikseen