Yksinpurjehdus

Tulokset 2017

Yksinpurjehdus-Purjehdusohje-2017

Ilmoittautuminen ja lista ilmoittautuneista.

Kilpailukutsu 2017

Yksinpurjehduskilpailu

Koivusaaren pursiseura järjestää lauantaina 9.9.2017 yksinpurjehduskilpailun. Kilpailu on avoin kaikille yksirunkoisille LYS-veneille, joissa on yhden hengen miehistö.

1. SÄÄNNÖT

Kilpailuissa noudatetaan ISAF:n Purjehduksen kilpailusääntöjä 2017–2020 Suomen Purjehtijaliiton lisäyksin ja muutoksin, kilpailukutsua, FinLYS-sääntöä 2017 sekä näitä purjehdusohjeita. Pelastusliivien käyttö on pakollista kilpailun aikana (kannella oltaessa). Autopilotin käyttö on sallittu.

2. KILPAILUKELPOISUUS, ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT Kilpailu on avoin kaikille LYS-veneille, joissa on 1 hengen miehistö. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 6.9.2017 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake Koivusaaren pursiseuran nettisivuilla www.koivusaarenpursiseura.fi, sekä maksamalla ilmoittautumismaksu 10 euroa KoPun tilille IBAN FI 09 1529 3007 1004 01 ja viitenumero 3004032, BIC NDEAFIHH. 6.9.2016 jälkeen maksaneille ilmoittautumismaksu on 20 €.

3 AIKATAULU

Lähtö on lauantaina 9.9. 2017 klo 11.

4. PURJEHDUSOHJEET

Purjehdusohjeet julkaistaan koivusaaren pursiseuran nettisivuilla viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 18.00. Sekä Koivusaaren pursiseuran satamassa olevalla ilmoitustaululla. Ilmoitustaulu sijaitsee septiaseman vieressä.

5. LÄHTÖ JA MAALI

Lähtö ja maalialue sijaitsee Lauttasaaren etelä- tai länsipuolella, Käärmeluotojen läheisyydessä.

6. RADAT

Purjehdittava rata on yksi tiistisradoista. Rata ilmoitetaan purjehdusohjeissa.

7. PALKINNOT

Palkinnot jaetaan SPV:n palkintokaavan mukaan Karvalakkikisan yhteydessä lokakuussa. Paikka ilmoitetaan myöhemmin koivusaaren pursiseuran nettisivuilla.

8. VAKUUTUS

Veneellä tulee olla voimassaoleva Suomen Purjehdus ja Veneilyn alustodistus ja sen tulee olla vakuutettu sekä omia että muille aiheutettuja vahinkoja vastaan.

9. LISÄTIETOJA

Lisätietoja saa kilpailupäälliköltä: kilpailu(a)koivusaarenpursiseura.fi