Yksinpurjehdus

Purjehdusohje 2016

Tulokset 2016

Ilmoitustaulu:

Muutos purjehdusohjeeseen (tässä vain uusi muoto):

6.1. ratakuvaus

Rata muodostuu reitistä lähtölinja, Rata T puolikas ja maali.

Rata T puolikas

(11) Käärmeluotojen eteläpuolella oleva punainen viitta oikealle.

(12) Käärmesaaren eteläpuolella oleva vihreä viitta vasemmalle.

(13) Stora Ådholmenin pohjoispuolella oleva vihreä viitta vasemmalle.

(14) Rönnkobben vasemmalle.

(8) Rysäkarin pohjoispuolella oleva eteläviitta oikealle.

(14) Rönnkobben oikealle.

(13) Stora Ådholmenin pohjoispuolella oleva vihreä viitta oikealle.

(12) Käärmesaaren eteläpuolella oleva vihreä viitta oikealle.

(11) Käärmeluotojen eteläpuolella oleva punainen viitta vasemmalle.

Kilpailukutsu

Yksinpurjehduskilpailu

Koivusaaren pursiseura järjestää lauantaina 10.9.2016 yksinpurjehduskilpailun. Kilpailu on avoin kaikille yksirunkoisille LYS-veneille, joissa on yhden hengen miehistö.

1 SÄÄNNÖT

Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä sekä FinLYS 2016 sääntöä. Pelastusliivien käyttö on pakollista kilpailun aikana (kannella oltaessa).

2 KILPAILUKELPOISUUS, ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT Kilpailu on avoin kaikille LYS-veneille, joissa on 1 hengen miehistö. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 6.9.2016 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake Koivusaaren pursiseuran nettisivuilla www.koivusaarenpursiseura.fi, sekä maksamalla ilmoittautumismaksu 10 euroa KoPun tilille IBAN FI 09 1529 3007 1004 01 ja viitenumero 3004032, BIC NDEAFIHH. 6.9.2016 jälkeen maksaneille ilmoittautumismaksu on 20 €.

3 AIKATAULU

Lähtö on lauantaina 10.9. klo 11.

4 PURJEHDUSOHJEET

Purjehdusohjeet julkaistaan koivusaaren pursiseuran nettisivuilla viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 18.00. Sekä Koivusaaren pursiseuran satamassa olevalla ilmoitustaululla. Ilmoitustaulu sijaitsee septiaseman vieressä.

5 LÄHTÖ JA MAALI

Lähtö ja maalialue sijaitsee Lauttasaaren länsipuolella, Koivusaaren eteläpuolella.

6 RADAT

Purjehdittava rata on yksi tiistisradoista. Rata ilmoitetaan purjehdusohjeissa.

7 PALKINNOT

Palkinnot jaetaan SPV:n palkintokaavan mukaan. Palkinnot jaetaan 8.10.2016 järjestettävässä mastonkaatajaisissa. Paikka ilmoitetaan myöhemmin koivusaaren pursiseuran nettisivuilla.

8 VAKUUTUS

Jokaisella osallistuvalla veneellä on oltava voimassa oleva vastuuvakuutus.

9 LISÄTIETOJA

Lisätietoja saa kilpailupäälliköltä: kilpailu(a)koivusaarenpursiseura.fi