Koivusaaren talvitelakointihakemus 2017-2018

Tulevan talven telakointipaikat Koivusaaressa pitää hakea KoPun nettisivujen asiointilomakkeella viimeistään 31.7.2017 mennessä,

jotta telakointisuunnittelu saadaan hoidettua riittävän ajoissa. Mikäli et tarvitse telakointipaikkaa, niin voit ystävällisesti käydä ilmoittamassa asian lomakkeella tai vastata tähän sähköpostiin, jotta meidän ei tarvise pähkäillä telakoitisuunnitelmaa tehdessä, onko asia jäänyt veneilijältä huomioimatta ja sen vuoksi suunnittelun yhteydessä kysellä sitä turhaan.
Valittavana veneilijällä on seuraavat vaihtoehdot:
  1. Nosto su 24.9.2017, mahdollisuus valita kevään 2018  3. tai 4. lasku
  2. Nosto su 1.10.2017 ja ma  2.10.2017, mahdollisuus valita kevään 2018  2. tai 3. lasku
  3. Nosto la 21.10.2017, mahdollisuus valita kevään 2018  1. tai 2. lasku
Valitse asiointilomakkeelta syksyn nostoajankohta ja sitä vastaava kevään lasku, jotta saamme veneet telakoitua tarkoituksenmukasesti kentälle siten, että viimeisenä telakoidut lähevät ensimmäisenä veteen ja päinvastoin. Näin  saamme telakoitua maksimimäärän veneitä Koivusaaren kentälle.
 Valittua kevään laskuajankohtaa on mahdollista siirtää aikaisemmaksi vain jos aiemmassa laskussa on tilaa veneelle, ja muut telakoidut veneet eivät estä veneen laskua
Valittua kevään laskuaikaa on mahdollista siirtää myöhemmäksi vain jos:
    • myöhemmässä laskussa on tilaa veneelle ja vene ei estä muiden telakoitujen veneiden laskemista ajallaan
    • tai vene siirretään sen omistajan kustannuksella ja läsnä ollessa sopivaan paikkaan odottamaan uutta laskuajankohtaa
Jätkäsaaren telakointialue poistuu kokonaan telakointikäytöstä asuinrakentamisen vuoksi.   KoPu käy yhteistyössä NJK:n kanssa neuvotteluja lisätelakointialueen saamiseksi Koivusaaren länsipuolelta. NJK:n osalta lisäpaikat ovat ok, neuvottelut Helsingin kaupungin kanssa ovat vielä tällä hetkellä kesken.
Hyvää kesän jatkoa!
Satama / Hessu

Vastaa