Pukkitalkoot ke 22.5.2019

Muistutus veneilijöille, kevättalkoot (pukkitalkoot) on Koivusaarssa ke 22.5.2019 klo 18.00 alkaen. Kevättalkoissa (pukkitalkoot) läsnäolovelvoite koskee kaikkia veneenomistajia, joiden pukit ovat Koivusaaren telakka-alueella. Poikkeuksen tästä muodostavat ne pukit, jotka on purettu ja siirretty telakalla etukäteen seuran osoittamaan paikkaan tai erikseen sovittujen sataman tehtävien hoito. Syystalkoissa (pukkitalkoot) läsnäolovelvoite koskee kaikkia veneenomistajia, joiden pukit ovat Koivusaaren telakka-alueella. Esteestä osallistua pukkitalkoisiin tulee ilmoittaa etukäteen vartiopäällikölle sähköpostilla. Talkoista poissaolon jäsen korvaa jollain muulla satamamaan liittyvällä tehtävällä vartiopäällikön kanssa sovittavalla tavalla.