Asiointilomake (vanha)

Tällä asiointilomakkeella

1. voit päivittää omat yhteystietosi
  2. tehdä laituripaikka- ja telakkapaikkahakemuksen *)
  3. päivittää lasku- ja nostoaikoja
  4. tarkistaa venetietosi (muutokset vain sähköpostilla sihteerille)

*) Jos veneesi ei ole KoPun venerekisterissä tai olet vaihtanut venettäsi, sinun tulee ennen paikkavarausta ilmoittaa veneesi tiedot katsastuspäällikölle tai sihteerille   venetietolomakkeella:  Jäsenasiat -> Jäsenasiat yleensä.

Asiointilomakkeen käyttö edellyttää, että sinulla on KoPun jäsenrekisterissä toimiva sähköpostiosoite.  Sen voit tarkistaa tästä Jos nimesi ei löydy tai osoite on väärä, ota yhteys sihteeriin.

Ohjeita seuraamalla saat Asiointilomakkeelle yksilöllisen salasanan, joka ei ole sama kuin KoPun jäsensivuille.
Kun käytät tätä lomaketta ensimmäisen kerran tai olet tekemässä laituri- tai telakkapaikkahakemusta, lue tämä  asiointilomakkeen ohje  Asiontilomakkeen Tallenna -painikkeen klikkauksella hyväksyt KoPun vuokraehdot.

Use this for updating your contact info, to select when your boat goes up and down in Koivusaari and to tell whether you need berth next summer.  Note: the form has a different password from the rest of the pages. If you do not remember it, select your name from popup menu, insert a question mark in the  field for Salasana  and press Kirjaudu. New password will be sent to your email address.