Roslagenin juhannus 2017, päivitys

Nyyttikestit, iloista seurustelua ja saunomista

Juhannuksen ohjelma
Perjantai, juhannusaatto
klo
14-15      miesten sauna
15-16:30 naisten sauna
17-19      ruokailu
19-20      naisten sauna
20 -23      miesten sauna
20:30 -24   KoPun purjebaari tuvalla

Lauantai
06 -> aamupuuroa saunan padassa

Yhteisruokailuun on tulossa mukavasti alkusalaatteja ja paria eri kalaa. Näitä voisi joku tai jotkut tulijoista vielä harkita:
– sillejä ja muita alkupaloja
– jälkiruokia
– tuoretta leipää
– voita ja muita levitteitä voi tuoda mukaan siten, että itse vie takaisin veneelle.
Yhteisruokailuun tulijat kertokaa tuomisistanne edelleen Laurille tekstarilla 040 746 0182

Vietämme juhannusaattoa 23.6 traditionaaliseen tapaan. Seura tarjoaa perjantaina perunat ja lauantaiaamun puurot. Perjantai-illan ruokapöytä katetaan nyyttikestiperiaatteella. Juomista ja lämpimistä ruoista jokainen venekunta huolehtii itse.

Jos osallistut yhteiseen ruokailuun, tuo noin kolmen ihmisen annos per osallistuja yhteiseen pöytään. Alkupaloja, salaattia tai jälkiruoka. Ilmoita mitä tuot Laurille tekstiviestillä 040 746 0182, jotta voidaan koordinoida. Kerro, jos haluaisit osallistua pikku järjestelyihin keittiössä, saunomisessa tai illalla 🙂

Saunat lämpiävät naisiille ja miehille entiseen tapaan, eikä perhevuoroja isossa saunassa sekaan mahdu.

Perjantai-illan mittaan järjestämme majalla vuodenaikaan sopivaa ohjelmaa, joten pysy kanavilla.

Tervetuloa Roslageniin KoPun juhannusta viettämään!

Lauri I. isäntä