Vuosikokouksen antia

Seuran Vuosikokous meni totuttuun tapaan ilman yllätyksiä. Yleisöä kuitenkin oli totuttua enemmän, varmaankin liittyen Koivusaaren toimenpidelupa-asioiden käsittelyyn.

Koivusaaren alueella toimivilla seuroilla on asiasta yhteinen linja. Mahdollinen läjitysalue ja maamassojen käsittely ei saa haitata seurojen toimintoja. Teemme naapuriseurojen kanssa läheistä yhteistyötä, mutta hieman erilaisten haittapainotusvaikutusten johdosta seurat tekevät omat muistuksensa.

KoPu:n muistutusta tekevässä ryhmässä on mukana valtakunnan korkeinta osaamista. Peruslähtökohta on neuvotteleva, varmistaen toimivan ja turvallisen kotisataman jatkuvuuden – mitä lupahakemus nykyisessä muodossaan ei takaisi.

Helveneelle on vakuutettu kaupungin toimesta, ettei mitään seuraa jätetä oman onnensa nojaan. Koivusaarihan ei ole ainut alue, jossa veneily ja rakentaminen ovat törmäyskurssilla. Siksipä Helvene ajaa kaikkien seurojen yhteisiä asiota, keskittyen telakointialueiden varmistamiseen. Seurojen toiminnan turvaamisesta, ml. telakointijärjestelyt, kaupungilla on Pajusen johdolla tehty eri kaupungin toimialoja sitova päätös.

.